It's me, Plux!

Som du kanske förstått så heter jag Plux och jag spenderar den största delen av min tid i Stockholm där jag driver mitt egna bolag inom projekledning och utveckling.

Men innan började ta av mig utvecklarhatten och tog på mig andra roller så jobbade jag många år med utveckling och har hunnit testa på flera olika brancher däribland processindustrin, emeddedutveckling men bestämde mig tillslut för att e-handel är det jag faktiskt brinner för och tycker är kul. Mitt första stora e-handelsuppdrag gjordes på Daniel Wellington där jag jobbade som Operations Specialist, men har även tidigare jobbat med e-handel i olika former.

Även om jag har en stark kärlek till teknik, så är det få saker som gör mig så glad som snygga diagram och analyser, så kodeditorn har hamnat lite på hyllan och ersatts av verktyg som Excel och Tableau, där jag hela tiden funderar på nya sätt att titta på olika slags siffor.

Här, på den här sidan så kommer du sannolikt mest finna svammel om saker som intresserar mig för stunden, och om du har tur kanske en tutorial eller två om något jag arbetar med för stunden. (Också kanske för min egen skull, för att komma ihåg hur jag löste någonting i framtiden).