Plux Stahre

2 minute read

Jag satt och tittade på Ph13t0n ikväll. Och han gjorde själv ett avslöjande mitt under pågende stream. Jag vet faktiskt inte vad jag ska känna just nu och hur jag ska hantera detta, men jag känner att det är viktigt att skriva och prata om vad det egentligen var som hände.

Meningen med det här inlägget är inte att skapa drama, utan jag vill bara kunna ge mina reflektion av vad som sades och vad som hände under kvällens stream.

Det var nog många saker som ledde till det här uttalandet. Det var först lite strul med kameran, lite frågor om det. Så kanske det var ett slags utryck för någon slags frustration, eller så handlar det om något helt annat. Streamen brukar vara rätt avslappnad, men det blev nog lite märkligt stämning efter att det här avslöjades av självaste Ph13t0n.

På något sätt så började diskussionen handla om plastblommor. Och det var i samband med detta det något märkliga utalandet framkom. Som första svenska blogg så kan jag nu avslöja att på en viss efterfest för ett antal år sen, så försökte Ph13t0n vattna en plastblomma, eller möjligen flera.

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska känna eller tycka om detta. Det var ett ganska chockartat utalande på många punkter. Jag vet inte om man ska känna hopplöshet, en besvikelse eller vad man ska känna. Jag menar, hur kan man vattna en plastblomma på det sättet?

Jag måste nog fundera på hur detta ska hanteras, och vad jag ska känna. Ska fortsätta titta på streamen och se om det kommer fler utalanden om att vattna plastblommor. Kommer självklart uppdatera om det framkommer mer om denna förfärliga händelse.

Ja, hela det här inlägget är ett ett skämt som skrevs under pågående stream på grund av en diskussion i chatten. Om du vill hänga med på knasigheter och en skön stämning live titta gärna in på twitch.tv/ph13t0n och glöm inte att titta in på ph13t0n.se där du även hittar en länk till bland annat Discord och allt annat runt streamen.